De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Alle hoi, mooie jonge dames!


Het idee van het schrijven van meerdere posten met de gedetailleerde beschrijving van mijn vertrek kwam in mijn gedachten.Namelijk: shampoos, balsems en conditioners, maskers, ampullen, spuiten, onuitwisbare siliconenoliën en crème, haarborstels en andere accessoires.Voor de tijd van hobby voor haaronderwerp heb ik veel middelen geprobeerd, en ik zal proberen zoals het mogelijk is om meer in detail te schrijven over elk van de aangename.Ik wil u er rekening mee dat de producten in posten uitsluitend professional zal zijn, dus het werd geleid dat uit de organische chemie en een massamarkt ik spuwde door gif niet blij.

Dus, het onderwerp van vandaag: Shampoos.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos
Vroeger vond ik de mening dat shampoo voor dit doel is gecreëerd, alleen om de huidproblemen te reinigen en te veroorzaken. Dat het op zichzelf (zelf) geen andere functies draagt ​​en niet kan dragen. Na verloop van tijd, toen ik heel indrukwekkende hoeveelheden probeerde, begreep ik dat mijn mening verkeerd was. Hoe ziet het er van hangt af van shampoo en haar als ze vasthouden, voelen zich aan de voeten of houden het volume niet vast en ga zo maar door. Nou, we zullen beginnen! De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos
Ik zal een aantal afbeeldingen op internet nemen omdat ik geen producten meer heb, maar ik kan het maar niet vertellen over hen


1. Estel Otium Flow "Energie en Voedsel." Power-shampoo

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"Maak je haar schoon, maakt ze effectief vochtig, herstelt de elasticiteit, voegt glans en zilverheid toe."

Voor zover ik niet door de herinnering veranderde was deze shampoo mijn eerste professionele verlof. Ik begreep dan niks, maar ik was zo versleten met een hoofdhuid jeuk (en haar was in een verdrietige toestand) die ik opgelost heb en niet proberen te proberen. Ik was altijd misleid door een hoop verschillende bedrijven en potten in afdelingen van professionele cosmetica voor haar, ik wist niet wat ik te kijken en in het algemeen voor wat hier maar zoveel. De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos Geadviseerd om voor deze shampoo voor mij de consultant te kiezen, ik had dan niet echt lang haar, maar ik dacht dat als shampoo voor lang haar is bestemd, dan moet hij meer gebruik maken van lengte en meer tips.
Ik zal meteen vertellen dat ik deze shampoo tot het einde en met veel plezier heb gebruikt. Zelfs nu, als iemand die mij vraagt ​​om shampoo te adviseren (op voorwaarde dat de persoon beperkt is in de mogelijkheid van de keuze van bedrijven en heeft lang drooghaar) adviseer ik dit. Het schuimt goed, wast zachtjes uit, niet tegen krassen en de lengte is tegelijkertijd pluizig. Haar steken niet in verschillende richtingen als een paardebloem. De jeuk van de hoofdhuid, terloops, bij gebruik van deze shampoo is voorbij gekomen, toen begreep ik dat ik vanaf een massamarkt niet meer naar shampoos zal komen. Het is uitstekend geschikt te zijn voor dagelijks gebruik, maar kan niet bij meisjes met heel fijn en zeldzaam haar passen (kan dit haar in ijskegels drukken).


2. Shampoo het herstellen van Constant DELIGHT voor het gewonde en gekleurde haar. "

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"Speciale vitaminecocktail, extract van rood zeewier, extracten van fruitzuren en eiwitten van tarwe zorgen voor een diepe regeneratie en herstel van de beschadigde structuur van haar- en hoofdhuid. Zacht reinigt en kondenseert haar zonder gewicht, voegt de glanzende glans toe. De handige consistentie, Goed schuimend en aangenaam aroma maken shampoo nog aantrekkelijker in gebruik. "


Nou, zullen we beginnen met het feit dat de producent schaamteloos liegt tegen ons zegt niet absoluut de waarheid. Shampoo maakt zwaarder, neemt ook volume en vreselijk slechte schuim weg. Maar ik hield heel veel van deze shampoo en gebruikte het bijna elke dag.
Ik zal beginnen met een kleine achtergrond: wanneer shampoo opnieuw voor mij nodig was, adviseerde de consultant me dit te nemen. Het werd gepresenteerd in twee opties: standaard 250 ml en 1000 ml. Ik nam liter omdat het veel meer economisch verliet (voor 250 ml zou ik 300 roebels geven, en de liter kost slechts 650 roebels). En eerst heel erg spijt van de beslissing. Shampoo veroorzaakte de naggers van de hoofdhuid, zhirnit wortels en slecht gewassen lengte, haar was alsof vet na het wassen. Ik heb het meerdere malen geprobeerd en gooide, heel erg boos dat mij zo'n mok adviseerde.
Maar er ging enige tijd voorbij en ik besloot om het de tweede kans te geven, en niet de hele liter te gooien. En er waren wat wonderen: de jeuk ging over, shampoo begon mijn haar uit te wassen en stopte het volume van wortels af te nemen. Ja, het is ongetwijfeld zwaarder, maar ik ben aangenaam en vindt dit effect leuk.
Shampoo nacreous lichtgeel kleur, heeft een neutrale aangename geur die haar niet aanhoudt. Haar na het gewogen, soepeler, maar tegelijkertijd zeer volume en streaming, niet gryaznitsya sneller dan normaal. Toen ik het eindigde, wou ik het nog een keer kopen, maar het ontwerp om nieuw te proberen gaf me het niet toe. Deze shampoo zal ondubbelzinnig niet passen bij meisjes met een zeldzaam en fijn haar, maar zullen degenen die geen luidruchtige en ongehoorzame ringlets op een of andere manier kunnen pacificeren, behagen.


3. Gekleurde haarshampoo van L'Oreal van INOA.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"De Inoacolor Care Cream-shampoo is rechtstreeks gecreëerd voor het haar dat door Inoa-verf is geschilderd zonder de inhoud van sulfaten zacht en zachtjes te reinigen. Argonolie voegt gladheid en glans toe. Uit extract groene thee, die een bron van antioxidanten is, biedt voedsel en bescherming, Ondersteunt de helderheid van de kleur. "


Deze shampoo alleen van een verzameling van mijn favorieten zonder inhoud in de structuur SLS (maar natuurlijk, organisch doet het het niet). Alles begon met het feit dat ik een gratis sampler had, en ik vond het zo effect dat ik de full-size versie van 250 ml had gekocht (er is ook een liter volume). Shampoo vrij duur, en ergens heb ik gehoord dat het niet meer geproduceerd wordt, ik weet het niet, deze informatie is hoe authentiek. Heeft consistentie van dichte crème, ongewoon voor mij, goed schuim, en schuim is ook vergelijkbaar met zachte, zachte room, dan op standaardschuim. Een geur in het is gewoon leuk.
Toen ik het kocht, begon ik dagelijks blij en vrolijk met het hoofd te wassen, het geeft een zeer cosmetisch effect: haar wordt zacht, stroomt, gewogen en glad. Daarna was het erg makkelijk te ver in nesmyvashka, maar ik was gewend. En zo, voor de vierde dag van de dagelijkse was was het gewoon op met haar te wassen, toen begreep ik dat deze shampoo voor elke dag niet nadert, en begon het een paar keer in een week te gebruiken. Het is ook mogelijk voor hen zonder angst om de lengte uit te wassen (die ik ongeveer 2 weken doe), het kan helemaal niet drogen. Naar mijn mening zal shampoo naderen of meisjes met sterk beschadigd zijn, of met meisjes met haar prachtig, droog en poreus van nature. Overigens, verf van haar met het wordt helemaal afgewassen en met andere shampoos.


4. SPA Antistress shampoo met Constant Delight Hollyhock extract.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"Deze cosmetica is speciaal gemaakt voor een fijn haar en een vettig haar. Shampoo die natuurlijke extracten bevat van voedzame componenten in de structuur beschermt haar tegen externe negatieve effecten. Door het veelvuldig gebruik van deze shampoo kan het haar een goed verzorgde look geven."


Dit kleine wonder in een roze kleine fles is bestemd voor de gevoelige hoofdhuid die geneigd is voor een jeuk, zoals ik door de consultant in de winkel werd uitgelegd. Shampoo bevat geen siliconen en kleurstoffen, het is transparant, op consistentie als gel, niet goed schuimt. Maar hier met een geur stond de producent niet: ik heb nog niet zo'n sterke en scherpe geur gehad. Het ruikt naar een lavendel, en de geur van haar houdt lang, waarschijnlijk, fans van een lavendel zal mij willen dat niet ben.
Nou het is goed, begon al in shampoo te ruiken - niet de belangrijkste eigenschap. Ik zou deze shampoo alleen aan de categorie van degenen die gewoon schoon maken. Wassen goed, tot een kras, de jeuk veroorzaakt geen, maar heeft ook geen speciale invloed op haar. Haar na schoonheid, makkelijk, makkelijk, is pluizig, het is nodig om meer onuitwisbare middelen te gebruiken om mijn rage manen te kalmeren :) Ook zorgt het haar niet voor frisheid, alhoewel de producent het aan een vette huid van de hoofd. Past bij meisjes met een fijn haar, waar vaak ringlets in dikke ijspegels samenvallen. Niet geschikt voor het gewonde en droge haar, kan ze nog sterker drogen.


5. Ollin Service Line Shampoo-Stabilisator Ph 3.5.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"Shampoo stabilisator rN 3.5 met de nazorgformule, met de vruchtzuren die voor haar de actieve invloed hebben (kleur, ontkleuring, rechthoek, chemische golf).
Biedt een delicate verduidelijking van de hoofd huid en haar. Shampoo normaliseert rN huid en een haar na de procedure van kleur, verduidelijking, een chemische golf. Ijzeren schalen van een haar en stabiliseert een kleurmolecuul. "


Zoals blijkt uit de naam, stabiliseert deze shampoo en wordt direct na het kleuren gebruikt. Het is erg belangrijk als u haarkemische kleurstoffen in huisomstandigheden wilt verfijnen, omdat het is ontworpen om oxidatie te stoppen. Ook moet het worden gebruikt na dergelijke procedures, zoals bijvoorbeeld glazen. Shampoo heeft een zeer aangename geur, zeer dichte gelstructuur. Schuim op haar, zo'n shampoo is het nodig om beide wortels te wassen en minstens twee keer lengte. Het wordt erg sterk, nat haar wordt net als een droge bezem, maar het is met belangstelling geneutraliseerd door balsem. Deze shampoo was de eerste van mijn soort, en ik dacht dat het effect van droogheid het is en moet zijn, heb de stabiliserende shampoo uit Kaaral nog niet geprobeerd (ik schrijf er niet apart van zoals ik het al meerdere malen heb gebruikt en schreef Over het een kleine reactie in de catalogus, ik zal slechts één vertellen - het is heel zacht). De tweede keer van Ollin, ik zal uiteraard niet kopen, maar als je financiering beperkt of het Kaaral merk niet wordt gepresenteerd, dan adviseer ik deze shampoo alstublieft. Op de lange termijn droogt het haar niet en wordt ze niet verwend (ik gebruik het meer dan een half jaar), maar hier is het belangrijk om dezelfde balsem te gebruiken. Als gevolg van het gebruik van shampoo en balsem wordt het haar erg zacht en glanzend (maar het hangt ook af van kleurstof). Een dergelijke shampoo kan niet dagelijks gebruiken of wanneer u dat wenst, het is alleen bedoeld voor gebruik na het kleuren!


6. Kaaral K05 Zwavelkremshampoo.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"Dichte shampoo dankzij een hoge concentratie zwavel zorgt voor een perfecte reiniging en herstel van de balans van de huid van een harig deel van het hoofd. Elimineert en voorkomt peeling en de naggers van de boze, gevoelige huid. De psoriaticheskikh van de fenomenen, na parasitaire schade aan de huid Beïnvloedt de eliminatie van displays van dermatitis van verschillende etiologie. Bevat goed, hydraterende de droge huid. "


Deze shampoo is medisch van het trikhologichesky-assortiment Kaaral. Het is bedoeld voor mensen met een gevoelige hoofdhuid, met verschillende displays van dermatitis. Ik, als de persoon geneigd om jeuk en opkomst van zweren te hebben (de waarheid met de overgang naar het professioneel, kwam praktisch tot nul, maar er zijn soms zeldzaamheden). Ik ben erg blij dat er zulke merkwaardige middelen zijn. Shampoo zeer vloeibaar, geel kleur en met een uitgesproken geur van zwavel. Moisturizes de hoofdhuid, schuimt goed, elimineert de naggers. Ik adviseer meiden met soortgelijke problemen om nauwelijks te kijken, ondanks hoge prijzen, het is de uitstekende assistent. Ik gebruik het zelden, als het nodig is, helpt het van de eerste. De enige nuance waarover het niet gespecificeerd is op het verpakken - wordt aanbevolen om het hoofd niet minder dan 10 minuten vast te houden. Het heeft geen invloed op de lengte van haar, wassen gewoon uit, niet zhirnit en droogt haar niet.


7. Kaaral K05 Anti Haarverlies Shampoo.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
Shampoo is bedoeld voor het verduidelijken van de hoofdhuid en het begin van het werkingsmechanisme van een therapeutisch complex. Het is verrijkt met extract van siliciumpeper, een brandnetel, berg arnica en ook olie van een thee. Actieve componenten van shampoo verbeteren microbloodcirculatie. "


Er is zulke mening dat een shampoo geen haarverlies kan stoppen, en ik vind deze mening helemaal eens. Dan waarom vraag ik me zo'n shampoo. En hier zal ik antwoorden: shampoos van deze soort bereiden de hoofdhuid voor het tekenen van het volgende vertrek (tonica, lotions, ampullen tegen verlies), door de beste verduidelijking van de hoofdhuid en in een geval met deze shampoo van zijn opwarming (bloedinvloeiing verbetering).
Deze shampoo is ook medisch van het trikhologichesky-assortiment Kaaral. Het schuimt goed, heeft gel consistentie en oranje kleur, geuren van peper. Na het tekenen wordt 2-3 minuten aanbevolen om hem op het hoofd te staan, tijdens deze tijd slaagt hij het warmte effect op. Shampoo droogt vrij sterk, evenals alle soortgelijke shampoos (waarmee ik heb ontmoet), daarom is er een paar goede sterke balsem nodig. Met betrekking tot verlies, samen met ampullen van een liniaal, klopt hij met een knal. Haar na het prachtig en makkelijk, is niet geschikt voor dagelijkse toepassing. Ik gebruik het cursussen op een maand 2-3 keer per week.


8. Shampoo voor de groei van haar, tegen verlies met Angel ginseng extract.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"Bevat ginseng-extractmengsel in de vorm van de ingekapselde RB1-vorm voorkomt breekbaarheid, herstelt structuur, reinigt follikels en stimuleert de groei van haar. Extract van een ginseng en een eucalyptus voorkomt overdreven haarverlies, door huidverzadiging door voedingsstoffen. Zeer zacht schoonmaakmiddel bevat."


Deze shampoo is ook van verlies, heeft een goede structuur, maar in tegenstelling tot de beloftes van de producent droogt het zeer sterk en agressief uit. Als je de verf van haar wilt wassen, dan moet je er aandacht aan geven :) Omdat het wasserij in wortels erg ijverig wast. Shampoo van gemiddelde consistentie, ruikt erg aangenaam, gemakkelijk schuimt. Het wordt aanbevolen om hem op het hoofd van 5 minuten te staan. In zijn zulke uitwasplaats zijn er beide pluspunten en minussen. Plus is dat alle middelen die worden aangebracht na de toepassing sterker en langer warm of koel zijn, dus de bloedsomloop wordt sterker gestimuleerd en betekent beter werken. Dat is hij met het hoofddoel met een knal. En hierbij is er een sterke balsem nodig in een koppel (door de manier waarop de vergelijkbare conditioner gewoon ideaal is), anders kan het land het land worden. Ook heb ik niet aanbevolen om het dagelijks te gebruiken, zelf gebruik ik het 2-3 keer per week voor een periode van een maand.


9. Shot Care & Trico Fresh Ice Shampoo.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"Shampoo met het koeleffect.
Is ideaal voor het vaak wassen van haar.
Onmiddellijk geeft het gevoel van comfort, versheid van hoofdhuid en glans aan haar.
Het is ideaal voor frequente toepassing. "


Een van mijn meest geliefde shampoos. Ik bescherm het voor speciale gevallen of speciale stemming. Alles begon met het feit dat het me ongeduldig was om shampoo te kopen met menthol en zo'n gekoelde hoofdhuid. Ik hou van dit gevoel. Ik weet dat het mogelijk is om essentiële olie van munt te toevoegen aan elke shampoo en om zo gewenst effect te krijgen, maar ik wilde een dergelijke shampoo. En ik heb het ontvangen.
Shampoo van zachte lichtgroene kleur, met opmerkelijk aroma van mintsuikergoed, die lang haar aanhoudt. Schuimt goed, wast het haar uit zeer zorgvuldig en zacht, maakt geen spuitvat, maakt niet zwaarder, maar geeft ook geen droogte aan. Haar na het stromen van de longen, volume, maar niet pluizig, tips mooi liggen "een haar aan een haar". Het kan elke dag gebruikt worden, het past perfect met meisjes, zowel met dun, en met dik haar. Tenzij op sterk verwond haar van speciaal effect zal het niet opmerkelijk zijn.


10. Keen Deep cleaning shampoo.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"Shampoo van diepe reiniging verwijdert zorgvuldig uit haarstof en middelen voor het leggen. Optimum bereidt haar voor chemische verwerking of de verloopprocedure uit, bijvoorbeeld lamellen. Bevordert het verkrijgen van een uniform kleurresultaat en ook diepe penetratie van de omzoomde ingrediënten in de structuur van een Haar. Haar wordt elastisch en kan gemakkelijk haar comben. "


Elk haar maniak van het meisje dat zorgvuldig kijkt na het haar moet shampoo van diepe reiniging hebben. Ik zal op een keer vertellen - deze ShGO bij mij de eerste en enige, tegelijkertijd is het voor alle 100%, en ik heb geen zin om anderen te proberen. Shampoo heeft een aangename geur, goed schuimt en wast uit eigenlijk heel zacht.
Shampoo van diepe reiniging is voor dit doel noodzakelijk om een ​​haar te reinigen van de opgeslagen, waardoor het te lang wordt wanneer het te veel wordt. Als het haar zwak wordt, verlies glans, verzamel ijspegels en al je favoriete maskers en betekent dat je ophouden met werken en zichtbaar effect heeft. Je hebt het nodig. ShGO heeft de applicatie technologie, het kan natuurlijk afhangen van concrete merk- en concrete middelen. Op internet zijn er veel verschillende informatie over de noodzakelijke frequentie van het gebruik van soortgelijke shampoos, schrijf ergens optimaal om ShGO van tijden per maand te gebruiken, ergens, die tijd in 2 weken, enz. Ik heb zelfs ontmoet de meid die het gebruikte Elke andere dag en was verrast waarom de uiteinden droog werden en begon te splitsen. Ik beschouw deze aanpak in een wortel verkeerd. Het is niet nodig om de diepschoonmaak shampoo volgens het schema te gebruiken (natuurlijk als u haar schildert, dan is dat een andere kwestie), ze moeten zo nodig gebruiken! En het is duidelijk in een maand meer dan eens, het is tijd in 3-4 maanden, kan minder vaak, maar is zeker niet vaker. Wat betreft het kleuren, voor het is het goed om dergelijke shampoos te gebruiken voor dit doel dat de kleurstof precies en langer op je haar vastgehouden wordt. Terwijl ik haar verf, moet ik in 2 maanden shampoo gebruiken om de tijd schoon te maken. Op de vooravond van kleurlengte (over een of twee dagen).
Zoals ik deze ShGO gebruikt:

  1. Eerst wass ik ze alleen wortels uit en ik was weg
  2. Dan wrijf ik wortels en lengte uit, en ik laat shampoo uit om haar binnen 10-15 minuten te beïnvloeden, zodat het veel beter kan omgaan met de vervuiling die in een haar, onuitwisbare siliconen, enz. Was. Ik was weg.
  3. Nogmaals, zeep lengte en wortels, ik was weg.
  4. Ik gebruik het favoriete voedzame masker.


Het resultaat hiervan is dat het haar zeer briljant, ongelooflijk zacht is, is direct alsof er nieuw geboren was :) De toestand van haar na ShGO is een echte conditie van je haar, daarom als je haar droog werd, dan betekent dat niet Die shampoo heeft ze op een of andere manier opgedroogd.


11. Kaaral Purify Energy Shampoo.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"De toning shampoo met extract van mint en menthol. Het RN-neutrale niveau zorgt ervoor dat de applicatie elke dag mogelijk is.


Ik heb deze shampoo gekocht toen ik elke dag shampoo zocht en ja, ik was nogmaals onder de waanzinnigheid van inhoud als onderdeel van menthol. Shampoo zeer vloeibaar, schuimt goed, ruikt gewoon van menthol (ik vind het dus ook makkelijk ook mannen). Ik kan zeggen dat hij me een beetje teleurgesteld heeft. Ondanks het feit dat menthol in structuur is, wordt het niet hoofdkoel afgedekt, hier in het algemeen. Wassen uit om niet te vertellen dat het erg zacht is, maar ook niet op een krasje. Vochtig haar na het wassen voelt zich nogal glad aan balsem. Echter, na het drogen van het haar, zijn er veel pluizige en uiteenlopende uiteinden in verschillende richtingen (zelfs als u een goed masker en een nesmyvashka gebruikt). Maar voor elke dag is deze shampoo niet slecht, het overbelast het haar niet, het zal ideaal zijn voor meisjes met een fijn olierig haar. Het neemt overigens geen glans van haar weg.


12. Keen Hydro Shampoo.

De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos

Informatie van de producent:
"De vochtinbrengende shampoo heeft het algemene vitaliziruyushchy en regenererende effect op haar- en hoofdhuid. Dankzij het vermogensgehalte in het is mute hennepolie om vocht op te lossen, shampoo helpt vochtigheid van de huid te behouden, herstelt de elastisiteit. Menthol verfrissend huid en biotine B7 vitamine) ondersteunt een stofwisseling in cellen van de hoofdhuid. "


Met deze shampoo op mij heel interessant verhaal. Eenmaal geleden had ik het al en dan was het niet erg leuk. Haar op mij was toen sterk gewond en ik kreeg er geen super-wow effect op, vooral het was niet echt goed, toen mijn haar uitgewassen was. Ik dacht niet eens dat ik het nog een keer zou kopen, als er geen competitie is op een rating die hier op de website komt. Het was om wat voor reden zo sterk in mijn gedachten, intern sprak ik tegen mij: "Koop deze shampoo, koop". Daar ben ik nu opgegeven en als moedige persoon kocht liter tegelijk! De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos Op dit moment was er een grote korting, en ik dacht: 'waarom niet'.
Deze keer schampoo verrast me, gedempt en ik moet verliefd worden. Het ruikt van mintsuikergoed, in structuur zijn er menthol, biotine en hennepolie. Het koelt hoofd huid zoals ik en droomde, bevochtigt haar, verzacht en ze doet meer dicht. Als ik weg was, is het ook nog steeds nat, ze aanraken, het lijkt meer! Voor het eerst ontmoet ik dit effect van shampoo. Bij haardroog blijft dit effect. Ook komt het perfect uit, niet zhirnit, neemt het volume niet weg, maar maakt haar erg zacht van wortels naar tips en een beetje gewogen. Elke dag moet je geen soortgelijke shampoos gebruiken, natuurlijk, daarom gebruik ik het elke andere dag en vervang ik met Kaaral. Shampoo zal uiteraard niet geschikt zijn voor het gewonde haar, daarin leerde ik met eigen ervaring, maar voor min of meer gezond is het de echte vondst. Het lijkt mij, ik vond het wat lang geleden zocht - de ideale shampoo.
Ter vergelijking van Kaaral en de bevochtiging Keen wil ik hier een foto laten zien. Op de top tips steken er een beetje uit in de feestjes, en op de tegenovergestelde kant liggen ze nauwkeurig en glinzen. Misschien van buitenaf is het niet sterk opvallend, maar voor mij is een verschil krachtig, met name aan de hand.
De beoordeling van middelen voor mijn zorg voor haar. Deel 1. Shampoos


Resultaat:


Hier bleek de post zo groot, ik hoop dat niemand tijdens het lezen werd gevallen, en informatie was wel iets handig.
Op een resultaat wil ik de kleine tafel van shampoos geven die een speciale invloed hebben op een soort haarlengte dat het eenvoudiger was om te begeleiden:

estel
macht
Constante Delight
Voor geschilderd
L'oreal
Inoa
SchotKaaral
Energie
Keen
Hydro
Glans-+++++
Gladheid++++-+
Dichtheid-----+
weging
-++--+
Volume-+-+++
luchtigheid----+-
Voor dun
haar-
---+++
Voor beschadigd
haar-
-++---